Instagramin aakkoset asiantuntijoille

Aika 29.05.2023
Paikka Verkko-opinnot
Koulutuksen järjestäjä Suomen Fysioterapeutit

Asiantuntijaviestinnän koulutus fysioterapeuteille.

Instagram on yksi suosituimmista sosiaalisen median sovelluksista, myös asiantuntijoilla! Instagramiin perehtyminen vie kuitenkin aikaa, ja voi olla vaikeaa tunnistaa sen hyötyjä fysioterapeutin työssä. Tässä koulutuksessa opit Instagramin käytön perusteet ja saat runsaasti ajankohtaista tietoa siitä, miten asiantuntijaviestintä sosiaalisessa mediassa toteutuu. Saat eväitä ammatillisen sisällön tuottamiseen ja rohkeutta aloittaa.

Tämä koulutus sopii kaikille fysioterapeuteille, jotka ovat kiinnostuneita Instagramin mahdollisuuksista fysioterapiatyössä. Et tarvitse aiempia tietoja tai taitoja. Jos työn ja Instagramin yhdistäminen tuntuu vieraalta, tule ehdottomasti mukaan kuulemaan, miksi asiantuntijoiden on tärkeää olla sosiaalisessa mediassa mukana! Koulutus on hyvin käytännönläheinen ja sisältää paljon konkretiaa.

Koulutus toteutetaan verkko-opintoina, jotka voit suorittaa joustavasti oman aikataulusi mukaan. Koulutus sisältää sekä verkkoluentoja että välitehtäviä, jotka auttavat sinut ottamaan Instagramin haltuun ja pääset sisällön tuottamisessa sujuvasti liikkeelle.

Kouluttaja: terveysviestinnän asiantuntija, terveystieteiden maisteri Saara Närä.
Aikataulu: koulutus aukeaa 29.5.2023 ja on avoinna liiton jäsenille yhden vuoden.


Sisältö

  • Orientoituminen aiheeseen
  • Asiantuntijaluento: Instagramin aakkoset. Millaisia ominaisuuksia Instagramissa on ja miten niitä voi hyödyntää omassa työssä? Miten perustetaan tili ja otetaan sovellus käyttöön? Millaiset ovat oman Instagram-viestinnän pääaiheet. Miten voitan aloittamisen vaikeuden?
  • Välitehtävä: Ensimmäinen askel asiantuntijaviestintään.
  • Asiantuntijaluento: Sisällön suunnittelu ja tuotanto. Konkreettisia sisältöideoita ja vinkkejä sisällöntuotantoon. Oman visuaalisen ilmeen rakentamiseen. Miten löytää aikaa Instagramille oman työn ohessa? Miten rakentaa itselleen loputon sisältöideoiden pankki? Miten toteuttaa helposti visuaalinen ilme? Mitkä sisällöt menestyvät juuri nyt? Mistä viestiä ammattilaisena?
  • Välitehtävä: Oman sisältösuunnitelman laatiminen.
  • Asiantuntijaluento: Asiantuntijana somessa. Ammatillinen itsevarmuus, viestinnän jatkuvuus, oman viestinnän muuttaminen konkreettisiksi tuloiksi ja oma henkilöbrändi.
  • Lopputehtävä: Tuumasta toimeen.

Koulutus on Suomen Fysioterapeuttien jäsenille maksuton.

Kurssi on suoritettavissa itsenäisesti liiton Vuolearning oppimisalustalla. Tarvitset alustalle käyttäjätunnuksen. Jos et ole aiemmin käyttänyt oppimisalustaa, pyydä käyttäjätunnukset ilmoittautumiset@suomenfysioterapeutit.fi.

Pääset kurssille tästä.