Tanja Balk: Fysiotrapian keinoja ahdistuneisuuteen

Aika 25.11.2019
Paikka Oulu
Koulutuksen järjestäjä Suomen Fysioterapeutit ja PSYFY ry & SANFY ry

14.15 – 18.00 | Oulun ammattikorkekoulu, D-käytävä, 1.krs. D1191, Kiviharjuntie 4

Koulutuksessa tutustutaan ahdistuksen fyysisiin tuntemuksiin ja itsesäätelyn keinoihin. Miksi ahdistus tuntuu siltä kuin se tuntuu? Miksi keho reagoi ja mikä tarkoitus ja merkitys kehon reaktioilla on? Koulutus sisältää runsaasti harjoitteita, joiden avulla fysioterapeutti voi tukea asiakkaan itseäätelyä. Teemaa käsitellään myös case-esimerkein. Samat keinot toimivat myös ammattilaisen omina itsesäätelykeinoina.

» Ilmoittautudu mukaan tästä!

 

Tunne vai oire? – Koulutuskiertue 2019

Suomen Fysioterapeutit järjestää syksyllä 2019 yhdessä jäsenyhdistystensä 11 paikkakunnan koulutuskiertueen. Tilaisuuksissa nostetaan esiin fysioterapian psykofyysistä näkökulmaa ja terapeutin omaa jaksamista. Koulutuksesta saat tukea ja tietoa fysioterapian keinoista ahdistuneisuuteen, kehotuntemuksen ja -tietoisuuden hyödyntämisestä terapiassa sekä yli- ja alivireystilojen itsesäätelyn keinoista.

Kouluttajina toimivat kokeneet fysioterapian asiantuntijat Tanja Balk, Kirsti Niskala ja Mikko Patovirta. He lähestyvät kukin aihetta oman asiantuntijuutensa kautta (katso luentoesittelyt klikkaamalla otsikoita):

  • Mikko Patovirta: Yli- ja alivireystilojen itsesäätely
  • Tanja Balk: Fysioterapian keinoja ahdistuneisuuteen
  • Kirsti Niskala: BBAT ja sovellettu rentoutus

Tilaisuudet ovat avoimia kaikille – käy kuuntelemassa vaikka kaikki kolme! Samalla osallistut mm. arvontoihin, joista voit voittaa kiertueen yhteistyökumppanien Danske Bankin, Chryotech Nordicin, Holiday Clubin ja Eckerö Linen tarjoamia palkintoja!

Osallistumismaksut:

  • Suomen Fysioterapeuttien jäsenet 20 €
  • Suomen Fysioterapeuttien opiskelijajäsenet 0 €
  • Muut 40 €