Kirsti Niskala: BBAT ja sovellettu rentoutus

Aika 07.10.2019
Paikka Seinäjoki
Koulutuksen järjestäjä Suomen Fysioterapeutit ja Pohjanmaan Fysioterapeutit ry

klo 16.15 – 20.15 | SEAMK, Kampustalo

Miten voimme vaikuttaa omaan hyvinvointiimme kehon ja mielen yhteistyön edellytysten parantamisella? Koulutuksessa esitellään keinoina sovellettu rentoutus ja BBAT (Basic Body Awareness -terapia).Alustuksena kuullaan lyhyt teoriaosuus molemmista tekniikoista ja niiden vaikutuksista. Sen jälkeen tehdään harjoituksia kokemuksen löytämiseksi ja viemiseksi omaan arkeen tukemaan hyvinvointia.

» Ilmoittautudu mukaan tästä!

 

Tunne vai oire? – Koulutuskiertue 2019

Suomen Fysioterapeutit järjestää syksyllä 2019 yhdessä jäsenyhdistystensä 11 paikkakunnan koulutuskiertueen. Tilaisuuksissa nostetaan esiin fysioterapian psykofyysistä näkökulmaa ja terapeutin omaa jaksamista. Koulutuksesta saat tukea ja tietoa fysioterapian keinoista ahdistuneisuuteen, kehotuntemuksen ja -tietoisuuden hyödyntämisestä terapiassa sekä yli- ja alivireystilojen itsesäätelyn keinoista.

Kouluttajina toimivat kokeneet fysioterapian asiantuntijat Tanja Balk, Kirsti Niskala ja Mikko Patovirta. He lähestyvät kukin aihetta oman asiantuntijuutensa kautta (katso luentoesittelyt klikkaamalla otsikoita):

  • Mikko Patovirta: Yli- ja alivireystilojen itsesäätely
  • Tanja Balk: Fysioterapian keinoja ahdistuneisuuteen
  • Kirsti Niskala: BBAT ja sovellettu rentoutus

Tilaisuudet ovat avoimia kaikille – käy kuuntelemassa vaikka kaikki kolme! Samalla osallistut mm. arvontoihin, joista voit voittaa kiertueen yhteistyökumppanien Danske Bankin, Chryotech Nordicin, Holiday Clubin ja Eckerö Linen tarjoamia palkintoja!

Osallistumismaksut:

  • Suomen Fysioterapeuttien jäsenet 20 €
  • Suomen Fysioterapeuttien opiskelijajäsenet 0 €
  • Muut 40 €