Liity jäseneksi
eAsiointi

Sydänkuntoutuksen tiedot ja taidot ajan tasalle! 

Aika 08.05.2023
Paikka Verkkokoulutus
Koulutuksen järjestäjä Suomen Fysioterapeutit

Suomen Fysioterapeuttien Sepelvaltimotautipotilaan liikunnallinen kuntoutus  -fysioterapiasuosituksen toinen päivitys julkaistiin 18.11.2022. Nyt on aika ottaa näyttö käyttöön arjen työssä. Maksuton verkkokoulutus Suomen Fysioterapeuttien jäsenille 8.-12.5.2023. Koulutus on suoritettavissa tämän jälkeen itsenäisesti opiskeltavana verkkokurssina.

Koulutus sisältää sekä itsenäistä opiskelua että verkkoluentoja, jotka ovat katsottavissa myöhemmin tallenteena. Suosittelemme verkkoluennoille osallistumista, koska se tarjoaa mahdollisuuden keskusteluun ja kysymyksiin. Koulutus toteutetaan sähköisellä oppimisalustalla. Itsenäiseen opiskeluun kuuluu myös tehtäviä. Koulutuskokonaisuuden laajuus on 1,5 opintopistettä.

Koulutus sopii kaikille sydänkuntoutuksesta ja liikunnallisesta kuntoutuksesta laajemminkin kiinnostuneille. Koulutuksen jälkeen osallistujalla on valmiudet toteuttaa näyttöön perustuvaa sydänkuntoutusta.

Kouluttajat:

  • fysioterapian ja kuntoutuksen apulaisprofessori Arto Hautala, suositustyöryhmän pujeenjohtaja
  • ft Renja Karhunen, suosituksen kokoava kirjoittaja
  • kehittämisasiantuntija Juho Korpi, suositustyöryhmän koordinaattori

Ohjelma:

  • 8.5.2023 klo 9:00-10:00 Orientaatiowebinaari – sydänkuntoutuksen nykytila Suomessa (Juho Korpi)
  • 9.5.2023 Liikunnallisen kuntoutuksen vaikuttavuus (itsenäinen opiskelu)
  • 10.5.2023 klo 14:00-16:00 Sydänpotilaan muuttunut hoito ja sydänkuntoutuksen sisältö. Liikunnallisen sydänkuntoutuksen vaikuttavuus ja kustannusvaikuttavuus (Arto Hautala)
  • 11.5.2023 Syventyminen liikunnallisen kuntoutuksen tutkimusnäyttöön (itsenäinen opiskelu)
  • 12.5.2023 klo 9:00-11:00. Liikunnallisen sydänkuntoutuksen järjestäminen käytännössä: perusteet, mittaukset, ohjelmointi asiakkaan arkeen, turvallisuus ja asiakasesimerkit

 

» Ilmoittaudu tästä

Ilmoittautuneille lähetetään kutsu sähköiselle oppimisalustalle muutaman päivän sisällä ilmoittautumisesta.