eAsiointi

Opiskelijajäsenyys

Omaan ammattiliittoon kannattaa kuulua jo opiskeluaikana! Varmista itsellesi tärkeät edut ja ammatillinen kasvu heti alusta alkaen.

Liity jäseneksi

Yrittäjäjäsenyys

Suomen Fysioterapeuttien yrittäjäjäsenenä saat asiantuntevaa tukea yrittäjyyteen ja vahvat verkostot etujesi valvontaan.

Liity jäseneksi

Palkansaajat

Suomen Fysioterapeutit on ainoa ammattiliitto, joka valvoo mm. fysioterapeuttien palkkausta ja työehtoja kuntoutusalan näkökulmasta. Kehitetään alaa yhdessä!

Liity jäseneksi

Laitosyrittäjän verosuunnittelu

Veroakatemian asiantuntija Susanna Uusitalon vetämässä koulutuksessa perehdytään laitosyrittäjänä toimivan fysioterapeutin verosuunnitteluun. Mahdollisuus osallistua myös etäyhteydellä.

Lue lisää ja ilmoittaudu!

Case 8: Onnistunut harjoittelujakso

Harjoittelut ovat opiskelijoille ainutlaatuisia kokemuksia. Siellä koetut asiat ja saatu palaute muistetaan usein pitkään. Niiden merkitystä ammatillisen identiteetin kehittymisessä ei voi vähätellä. Samaan aikaan kun opiskelijaohjaukseen pitäisi panostaa ja käyttää aikaa, painaa kiire työpaikolla. Yhtälö voi olla haastava.

Arjen valinnat puntarissa

Back to basics

Fysioterapeuttien päivityskoulutus antaa esimerkiksi paluuta alalle tekeville kattavan katsauksen fysioterapian ajantasaisiin  perusteisiin.

Lue lisää ja ilmoittaudu!

Ajankohtaista

22/5/2019

Hyvinvointiin ei pikavoittoja

Helsingin Insinöörit on ottanut asiakseen edistää ylipainoisten jäsentensä terveyttä. Vantaan Tikkurilassa sijait...
Lue lisää
24/4/2019

#palkka | Mitä palkkaa minulle tulisi maksaa?

Palkkaan liittyvät kysymykset ovat yleisimpiä kysymyksiä, mitä liitolle tulee. Vastaus riippuu työpaikasta ja siell...
Lue lisää
17/4/2019

Lasten ja nuorten fysio- ja toimintaterapian uudet palveluntuottajat valittu

Kela kilpailutti lasten ja nuorten fysio- ja toimintaterapiaa vaativana lääkinnällisenä kuntoutuksena toteuttavat pa...
Lue lisää

Fysioterapia-lehti

Uusin numero 3/2019

Älä kysy nuorelta ”Mikä sinusta tulee isona?” vaan ”Mitä mielenkiintoista aiot tehdä seuraavaksi?”

Tarve muuttaa kysymystapaa liittyy siihen, että monet ammatit ja niistä käytetyt nimikkeet muuttuvat nopeasti tai katoavat. Siksi nuoria neuvotaan pohtimaan merkityksellisiä ja hyödyllisiä taitoja, mitä ne kulloinkin ovat. Oleellista on myös sattuman tietoinen hyödyntäminen työpaikkaa etsiessä. (Yle 21.2.2017)

Lue lehti

Puheenjohtajalta

Vaalihurmassa on kuultu useita lupauksia paremmasta huomisesta. Asiat laitetaan kuntoon. Isotkin ongelmat selvitetään suoraviivaisesti. Jokainen ehdokas tekee sen omalla tavallaan.

Jäin miettimään, miten nämä toisia mollaavat kansanvalitut lopulta toimivat yhdessä. Siitähän päätöksenteossa on kyse – yhteistyöstä.

Lue artikkeli tästä

Mitä töihin kuuluu? - Kysymys, joka sinunkin kannattaisi esittää jo tänään

Fysioterapia-lehti haluaa tuoda toimintakyvyn arvioimista näkyväksi ja edistää aiheesta käytävää keskustelua. Tämä artikkeli on toimintakykyä käsittelevän juttusarjan viides osa. Sarja tehdään yhteistyössä Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen THL:n sekä Toimintakyvyn mittaamisen ja arvioinnin kansallisen asiantuntijaverkoston TOIMIAn kanssa.

Lue artikkeli tästä

Sisältöä vain liiton jäsenille

Kirjautumalla sivustolle saat luettavaksesi myös suljetut sisältöosiot. Kirjautuminen tapahtuu samoilla tunnuksilla, joilla käytät jäsentietojen eAsiointia. Tunnukset luot itse. Sitä varten tarvitset vain oman jäsennumerosi.