eAsiointi

Opiskelijajäsenyys

Omaan ammattiliittoon kannattaa kuulua jo opiskeluaikana! Varmista itsellesi tärkeät edut ja ammatillinen kasvu heti alusta alkaen.

Liity jäseneksi

Yrittäjäjäsenyys

Suomen Fysioterapeuttien yrittäjäjäsenenä saat asiantuntevaa tukea yrittäjyyteen ja vahvat verkostot etujesi valvontaan.

Liity jäseneksi

Palkansaajat

Suomen Fysioterapeutit on ainoa ammattiliitto, joka valvoo mm. fysioterapeuttien palkkausta ja työehtoja kuntoutusalan näkökulmasta. Kehitetään alaa yhdessä!

Liity jäseneksi

Webinaari: Terveydenhuollon luvat ja valvonta

Kevään yrittäjäwebinaarien sarja käynnistyy 6.2.2020 klo 13-16. AVI:n tarkastaja Katariina Muotio kertoo fysioterapeutteja koskettavista terveydenhuollon lupakäytänteistä.

Lue lisää ja ilmoittaudu!

Kipufysioterapian 15 op kokonaisuus nyt Turussa!

Suomen ensimmäinen laaja kipufysioterapian koulutus antaa kipupotilaiden kanssa työskenteleville fysioterapeuteille laaja-alaista tietoa ja kliinistä osaamista.

Lue lisää ja ilmoittaudu!

Kiitosta saanut Back to basics jälleen maaliskuussa!

Laajan materiaalin sisältävässä koulutuksessa käydään parhaan tämänhetkisen tiedon valossa läpi asioita, jotka ovat yhteisiä kaikille fysioterapeuteille.

Lue lisää ja ilmoittaudu!

Ajankohtaista

27/1/2020

Harjoittelulla on merkitystä! - Polven ja lonkan nivelrikon fysioterapiasuositus päivittyi

Suomen Fysioterapeuttien tuottaman Polven ja lonkan nivelrikon fysioterapiasuosituksen tuore päivitys vahvistaa käsity...
Lue lisää
24/1/2020

Neuvottelukevät käynnistyy odottavissa tunnelmissa

Kevään työehtosopimusneuvottelut koskettavat Suomen Fysioterapeuttien jäsenistöä useammalla sektorilla. Enemmistö...
Lue lisää
20/1/2020

Uudet jäsenedut: Diarium ja Navisec Health

Suomen Fysioterapeuttien jäsenetuvalikoima kasvoi juuri kahdella, kun saimme mukaan tuntuvat edut potilaskortisto- ja l...
Lue lisää

Fysioterapia-lehti

Uusin numero 7/2019

Suomen Fysioterapeuttien edustajisto teki merkittävän linjauksen marraskuussa. Liitto ei lähetä edustusta WCPT:n tieteelliseen kongressiin Dubaihin vuonna 2021. Onko tiede irrallinen asia toimista, joilla otetaan kantaa ihmisoikeuksiin? Väistämättä jokainen tutkija joutuu puntaroimaan tutkimuksen ja siitä raportoimisen suhdetta, olipa hänen ratkaisunsa mikä tahansa.

Lue lehti

Puheenjohtajalta

Työehtosopimusten neuvottelukierrokset huipentuvat keväällä. Edellisen, vuonna 2018 tehdyn sopimuksen jälkeen asioita on valmisteltu tiiviisti eri ryhmissä.

Tuntuu kohtuuttomalta, että edelleen fysioterapeutit niputetaan hoitotyöhön. Fysioterapia ei ole suoraan elämää ylläpitävää, mutta se tekee elämästä elämisen arvoista. Historia lienee yksi syy, miksi hoitotyö kummittelee rinnastuksena edelleen.

 

Lue artikkeli tästä

Ikääntyneiden sairaalahoito kaipaa uutta otetta

Iäkkään toimintakyky voi heiketä huomaamatta, ja ongelmat paljastuvat vasta, kun hän joutuu sairaalaan. Sairaalahoito tulisi käyttää mahdollisuutena havaita muutokset toimintakyvyssä ja puuttua tilanteeseen kokonaisvaltaisesti.

Lue artikkeli tästä

Sisältöä vain liiton jäsenille

Kirjautumalla sivustolle saat luettavaksesi myös suljetut sisältöosiot. Kirjautuminen tapahtuu samoilla tunnuksilla, joilla käytät jäsentietojen eAsiointia. Tunnukset luot itse. Sitä varten tarvitset vain oman jäsennumerosi.