eAsiointi

Opiskelijajäsenyys

Omaan ammattiliittoon kannattaa kuulua jo opiskeluaikana! Varmista itsellesi tärkeät edut ja ammatillinen kasvu heti alusta alkaen.

Liity jäseneksi

Yrittäjäjäsenyys

Suomen Fysioterapeuttien yrittäjäjäsenenä saat asiantuntevaa tukea yrittäjyyteen ja vahvat verkostot etujesi valvontaan.

Liity jäseneksi

Palkansaajat

Suomen Fysioterapeutit on ainoa ammattiliitto, joka valvoo mm. fysioterapeuttien palkkausta ja työehtoja kuntoutusalan näkökulmasta. Kehitetään alaa yhdessä!

Liity jäseneksi

Yrittäjien webinaarisarja

Suomen Fysioterapeutit järjestää 6.9.2019 alkaen neliosaisen webinaarisarjan fysioterapeuttiyrittäjille. Asiantuntijaluentojen teemoina ovat  sopimukset, palvelumuotoilu, tilinpäätös ja tunnusluvut sekä liiketoimintasuunnitelma.

Lue lisää ja ilmoittaudu!

Case 12: Saako menehtyvä potilas vielä fysioterapiaa?

Potilaan ennusteeksi tuli menehtyminen lyhyen ajan sisällä. Osastolla oli kiire ja fysioterapia oli ainoa tilanne, jossa potilas pääsi liikkeelle. Aika ei kuitenkaan riitä kaikkeen. Heräsi siis kysymys: Tuleeko potilaan vielä saada fysioterapiaa vai käytetäänkö vähäiset resurssit kotiin kuntoutuviin?

Arjen valinnat puntarissa

Back to basics

Fysioterapeuttien päivityskoulutus antaa esimerkiksi paluuta alalle tekeville kattavan katsauksen fysioterapian ajantasaisiin  perusteisiin.

Lue lisää ja ilmoittaudu!

Ajankohtaista

30/10/2019

Mielipide: Fysioterapeutin vastaanotolta satsaus omaan toimintakykyyn ja hyvinvointiin

Suomi ikääntyy. Toimintakykyä lisääviä ja ylläpitäviä kuntoutuspalveluita, kuten fysioterapiaa, käytetään vi...
Lue lisää
15/10/2019

Työfysioterapeutin suoravastaanotto mahdollistuu vuoden 2020 alusta

Vuoden 2020 alusta lähtien työntekijä voi päästä työfysioterapeutin vastaanotolle ilman erillistä lähetettä ta...
Lue lisää
8/10/2019

Vuoden Fysioterapeutti 2019 on Jyrki Kettunen!

Mitä sinun kannattaa tehdä missäkin tilanteessa, jotta potilas saa parhaan mahdollisen hoidon? Moni fysioterapeutti o...
Lue lisää

Fysioterapia-lehti

Uusin numero 6/2019

Näyttöön perustuva tuki- ja liikuntaelimistön harjoittelu haastaa fysioterapeutin kliinisen päättelyn ja vuorovaikutustaidot. Teemanumerossa tarkastellaan etenkin neljän yleisen tule-ongelman harjoittelua, vaikka yksittäistä vaivaa ei toki voi kuntouttaa tarkastelematta koko kehon liikemalleja ja kuntoutujan omia tarpeita.

Lue lehti

Puheenjohtajalta

Suomessa vanhuksia hoidetaan vuodelevolla, tule-vaivaisia leikkauksilla ja lääkkeillä. Mielenterveysongelmiin tarjotaan lääkekoktailia. Lasten toimintakyvyn ongelmiin ja ylipainoon ei tartuta kunnolla. Puhumattakaan syöpäpotilaista tai sydänkuntoutujista.

Mikä järjestelmäämme vaivaa?

Lue artikkeli tästä

AVH-asiakas edellyttää laaja-alaista osaamista

Aivoverenkiertohäiriöön sairastuneiden toimintakyvyn arviointiin saatiin keväällä uusi TOIMIA-suositus. Kyse on jo aiemmin TOIMIAssa julkaistun suosituksen päivittämisestä, sillä suositus AVH- ja MS-kuntoutujan liikkumisen ja osallistumisen arviointiin julkaistiin tietokannassa alun perin jo vuonna 2011.

Lue artikkeli tästä

Sisältöä vain liiton jäsenille

Kirjautumalla sivustolle saat luettavaksesi myös suljetut sisältöosiot. Kirjautuminen tapahtuu samoilla tunnuksilla, joilla käytät jäsentietojen eAsiointia. Tunnukset luot itse. Sitä varten tarvitset vain oman jäsennumerosi.