Jäsenalue
eAsiointi

Opiskelijajäsenyys

Omaan ammattiliittoon kannattaa kuulua jo opiskeluaikana! Varmista itsellesi tärkeät edut ja ammatillinen kasvu heti alusta alkaen.

Liity jäseneksi

Yrittäjäjäsenyys

Suomen Fysioterapeuttien yrittäjäjäsenenä saat asiantuntevaa tukea yrittäjyyteen ja vahvat verkostot etujesi valvontaan.

Liity jäseneksi

Palkansaajat

Suomen Fysioterapeutit on ainoa ammattiliitto, joka valvoo mm. fysioterapeuttien palkkausta ja työehtoja kuntoutusalan näkökulmasta. Kehitetään alaa yhdessä!

Liity jäseneksi

Kipufysioterapian koulutuskokonaisuus

Ensimmäinen Suomessa järjestetty laaja kipufysioterapian koulutuskokonaisuus (15 op) käynnistyy alkuvuodesta jo viidennen kerran. Nyt Kuopiossa.

Lue lisää tästä

Liiton hallituksen ehdokkaat

Suomen Fysioterapeuttien edustajisto kokoontuu marraskuun lopulla. Tällöin valitaan mm. liiton hallituksen jäsenet tulevalle kaudelle.

Tutustu ehdokkaisiin tästä

Arjen valinnat puntarissa

Osallistu keskusteluun fysioterapeutin ammattietiikasta ja kerro samalla, oletko samaa mieltä vai eri mieltä tarinan ratkaisujen suhteen. Mihin suuntaan puntari keikahtaa?

Osallistu tästä

Ajankohtaista

13/12/2018

Fysioterapeuttien saatava kunnon korvaus suoravastaanotosta

”Suoravastaanottotoiminnassa fysioterapeutin työnkuva laajenee ja vastuu lisääntyy. Siksi siitä on saatava oikeude...
Lue lisää
3/12/2018

Kela antoi vastauksensa terapialiittojen vaateeseen

Terapialiitot esittivät lokakuun lopulla Kelalle vaateen tehdä hankintaoikaisu vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen...
Lue lisää
27/11/2018

Hallituksen jäsenet kaudelle 2019-2021

Suomen Fysioterapeuttien edustajisto kokoontui kuulaassa talvisäässä Kirkkonummen Långvikissa 23.-24. marraskuuta 20...
Lue lisää

Fysioterapia-lehti

Uusin numero 6/2018

Kun tämän numeron teemaa – asiakaslähtöisesti – työstettiin, en olisi arvannut, miten tylyn ajankohtaiseksi aihe kääntyisi.

Lue lehti

Puheenjohtajalta

Minut on jo pienenä opetettu vastuullisuuteen. Erityisesti on pitänyt miettiä tekoja tai ratkaisuja, kun puhutaan yhteisistä asioista tai tavaroista. Siksi minusta on järkyttävää, millaisia päätöksiä Kelassa tehdään yhteisten varojen käyttämisestä.

Näyttöä fysioterapian vaikuttavuudesta on enemmän kuin koskaan. Samaan aikaan Kela linjaa, että fysioterapeutin erityisosaamisella ei ole mitään väliä. Pääasia, että halvalla saadaan.

Lue artikkeli tästä

Kirjaamisen villi länsi on aika jättää historiaan - jatkossa rakenne ratkaisee

Fysioterapia-lehti haluaa tuoda toimintakyvyn arvioimista näkyväksi ja edistää aiheesta käytävää keskustelua. Tämä artikkeli on uuden, toimintakykyä käsittelevän juttusarjan neljäs osa. Sarja tehdään yhteistyössä Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen THL:n sekä Toimintakyvyn mittaamisen ja arvioinnin kansallisen asiantuntijaverkoston TOIMIAn kanssa.

Lue artikkeli tästä

Sisältöä vain liiton jäsenille

Kirjautumalla sivustolle saat luettavaksesi myös suljetut sisältöosiot. Kirjautuminen tapahtuu samoilla tunnuksilla, joilla käytät jäsentietojen eAsiointia. Tunnukset luot itse. Sitä varten tarvitset vain oman jäsennumerosi.