eAsiointi

Opiskelijajäsenyys

Omaan ammattiliittoon kannattaa kuulua jo opiskeluaikana! Varmista itsellesi tärkeät edut ja ammatillinen kasvu heti alusta alkaen.

Liity jäseneksi

Yrittäjäjäsenyys

Suomen Fysioterapeuttien yrittäjäjäsenenä saat asiantuntevaa tukea yrittäjyyteen ja vahvat verkostot etujesi valvontaan.

Liity jäseneksi

Palkansaajat

Suomen Fysioterapeutit on ainoa ammattiliitto, joka valvoo mm. fysioterapeuttien palkkausta ja työehtoja kuntoutusalan näkökulmasta. Kehitetään alaa yhdessä!

Liity jäseneksi

Covid-19: Hygienia ja aseptiikka -osio päivitetty

Liiton koronaohjeistuksen hygieniaan ja aseptiikkaan liittyvää osiota on päivitetty 18.8.2020 suojainten käyttöön liittyen.

Lue lisää tästä!

Koronavirus – ohjeita fysioterapeuteille

Koronaviruksen leviäminen on vaikuttanut suuresti kaikkien kansalaisten elämään – sekä työssä että vapaa-ajalla. Mitä se tarkoittaa fysioterapian näkökulmasta? Täältä löydät koottuja ohjeita. Sivu päivittyy säännöllisesti!

Lue lisää tästä

Hyödynnä webinaarien tallenteet!

Tiesithän, että lähes kaikki liiton järjestämät webinaarit ovat tilattavissa ja katsottavissa myös jälkikäteen tallenteina!

https://suomenfysioterapeutit.tapahtumiin.fi

Tilaa katseluoikeuksia tästä!

Ajankohtaista

6/11/2020

Koronatestin tuloksen odottaminen ei oikeuta sairauslomaan, mutta oikeus palkkaan on silti

Koronaviruksen ehkäisytoimien aiheuttamat kustannukset yrityksille ja palkansaajille ovat puhututtaneet läpi vuoden. S...
Lue lisää
2/11/2020

Akava Works -selvitys: Korona muutti korkeakoulutettujen työn kuormittavuutta

Akava Worksin selvitys osoittaa, että työn kognitiivinen kuormitus väheni erityisesti niillä korkeakoulutetuilla asi...
Lue lisää
29/10/2020

Eksoten palkkaharmonisointi myös entisille työntekijöille

Kuntapalkansaajien pääsopijajärjestöt JUKO, JAU ja Sote ovat neuvotelleet KT Kuntatyönantajan kanssa ainutlaatuisen...
Lue lisää

Fysioterapia-lehti

Uusin numero 6/2020

Teema ikääntyneistä on haastava. Riski yleistämiseen ja kliseiden vahvistamiseen on suuri. Kuka oikeastaan on ikääntynyt, saati vanhus? Yksiselitteisiä vastauksia ei ole. Ei itse iästä eikä sanasta, jolla ikääntyneitä kuvataan. Ilmaisut ovat konteksti- ja kulttuurisidonnaisia.

Lue lehti

Puheenjohtajalta

Marinin hallitusta on syytetty vastuuttomasta velkaantumisesta. Viittaukset ovat liittyneet paisuvaan valtionvelkaan. Myös väestön hoito- ja kuntoutusvelka on kasvanut. Korona on synnyttänyt ilmiön, jonka takaisinmaksusta ei ole edes suunnitelmaa.

Lue artikkeli tästä

Suositukset yhdenmukaistavat toimintakyvyn arviointia kuntoutuksessa

Fysioterapia-lehti haluaa tuoda toimintakyvyn arvioimista näkyväksi ja edistää aiheesta käytävää keskustelua. Tämä artikkeli on toimintakykyä käsittelevän juttusarjan kymmenes osa. Sarja tehdään yhteistyössä Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen THL:n sekä Toimintakyvyn mittaamisen ja arvioinnin kansallisen asiantuntijaverkoston TOIMIAn kanssa.

Lue artikkeli tästä

Sisältöä vain liiton jäsenille

Kirjautumalla sivustolle saat luettavaksesi myös suljetut sisältöosiot. Kirjautuminen tapahtuu samoilla tunnuksilla, joilla käytät jäsentietojen eAsiointia. Tunnukset luot itse. Sitä varten tarvitset vain oman jäsennumerosi.