Fysioterapeutti yrittäjänä

Yrittajatunnus_demo

 

Kaikilla laillistetuilla, Valviran rekisterissä olevilla fysioterapeuteilla, lääkintävoimistelijoilla tai erikoislääkintävoimistelijoilla on ammatinharjoittamisoikeus ja siten myös oikeus toimia yrittäjänä. Fysioterapiapalveluja voi tuottaa itsenäisenä ammatinharjoittajana tai aluehallintoviraston (ent. lääninhallituksen) luvalla toimivana palvelujen tuottajana.

Itsenäinen ammatinharjoittaja voi käynnistää yritystoiminnan tekemällä ilmoitukset kaupparekisteriin, verottajalle ja aluehallintovirastoon.

Lisätiedot:
» Yritystietojärjestelmä
» Aluehallintovirasto

Vakuutuseduista

Itsenäisenä ammatinharjoittajana (toiminimi) toimiva liiton jäsen saa jäsenetuutena potilasvahinkovakuutuksen sekä ammatilliset vastuu- ja oikeusturvavakuutukset. Oikeusturvavakuutus astuu voimaan, kun jäsenyys Suomen Fysioterapeuteissa on kestänyt yhtäjaksoisesti vähintään 10 kuukautta. Potilasvahinko- ja vastuuvakuutukset astuvat voimaan heti jäsenyyden alettua. Huomioithan, että vakuutus ei kata omaa yritystoimintaasi, vaan sen vakuuttaminen on hoidettava itse erikseen. Jäsetuvakuutuksista lisää tässä>>

» Taulukko Suomen Fysioterapeuttien IF-paketista

Itsenäisten ammatinharjoittajien vakuutustodistukset esim. tarjouksien liitteeksi tilataan Ifi:n asiakaspalvelusta p. 010 19 19 19. Asiakaspalvelu on avoinna ma-pe klo 8-20.

Yhtiömuodossa (avoin yhtiö, kommandiittiyhtiö tai osakeyhtiö) ja/tai työntantajana toimivalle fysioterapeuttiyrittäjälle yhteistyökumppanimme If tarjoaa edullisia vakuutusratkaisuja. Tutustu tästä ja kysy lisää:
» If:n sivuillle tästä

Yrittäjätunnus
Liiton yrittäjäjäsenillä on myös oikeus käyttää "Suomen Fysioterapeuttien Yrittäjäjäsen" -tunnusta.

» Katso lisää tästä

 

Lue Lisaa Aiheesta