LymphaTouch

Suomen Fysioterapeuttien jäsenet saavat 5 % alennuksen LymphaTouch-laitteen ostohinnasta. Alennuskoodin löydät tältä sivulta tekstin alta, kun olet ensin kirjautunut sivustolle jäsentunnuksillasi.

Työkalu helpottamaan potilaiden ja fysioterapeuttien elämää

Suomalainen LymphaTouch on tutkitusti tehokas lääkinnällinen laite, joka mahdollistaa monipuolisempaa manuaalista käsittelyä.  LymphaTouchin patentoitu teknologia yhdistää alipaineen ja mekaanisen korkeataajuusvärinän, mikä aktivoi imunestekiertoa sekä pehmytkudoksia hoidettavalla alueella.

LymphaTouchia voi hyödyntää turvotuksen hoidossa, pehmytkudoskäsittelyssä, arpien käsittelyssä ja kivunhoidossa. Portaaton alipaineensäätö ja erikokoiset hoitosuulakkeet mahdollistavat yksilöllisen ja miellyttävän hoidon, myös heillä, joilla perinteinen manuaalinen käsittely on kivuliasta.  Kompaktin kokonsa vuoksi LymphaTouch kulkee helposti mukana kotikäynneillä ja urheilujoukkueiden mukana.

” Otin LymphaTouchin käyttöön äitiysfysioterapian vastaanotollani sektioarpien hoitamiseen. Asiakkaat varasivat heti innoissaan aikoja hoitoon ja vastaanotto on ollut todella hyvää. Olen vastanotolla tutkinut arven liikkuvuutta, ihotuntoa ja käyttänyt manuaalisten tekniikoiden lisäksi LymphaTouchia arven käsittelyyn. Pian huomasin, että LymphaTouch syrjäytti monissa tilanteissa manuaalisesti tekniikat. ”

Tuuli Luhtalampi, äiteihin ja vauvoihin erikoistunut fysioterapeutti

Tarjoamme 14 päivän maksuttoman koekäytön.

Kysy lisää ja varaa koekäyttö:
anna.viitala@lymphatouch.com

https://lymphatouch.com/fi/