Jäsenalue
eAsiointi

Medialle

Kun haluat kysyä!

Puheenjohtajisto

Puheenjohtaja Tiina Mäkinen luotsaa liittoa eteenpäin hallituksen kanssa sovittujen tavoitteiden mukaan. Hän vastaa kysymyksiin fysioterapian edunvalvonnasta ja fysioterapian sekä kuntoutuksen yhteiskunnallisesta asemasta. Tiina on myös Kuntoutusalan Asiantuntijoiden puheenjohtajana vahvasti mukana akavalaisessa päätöksenteossa.

Suomen Fysioterapeutit ry:n varapuheenjohtaja, fysioterapia-alan yrittäjä Reetta Tuomisto on myös Entren – Akavan yrittäjät ja itsensätyöllistäjien varapuheenjohtaja. Kaikissa yritysasioissa käänny hänen asiantuntemuksensa puoleen.

Työelämä ja järjestötoiminta

Kehittämisasiantuntija Katri Partanen vastaa erityisesti kysymyksiin fysioterapeuttien työelämästä, lainsäädännöstä ja järjestötoiminnasta sekä kansainvälisistä asioista parinkymmenen vuoden kokemuksella. Katri on syventynyt myös fysioterapeuttien suoravastaanottotoimintaan. Katri istuu Liikuntatieteellisen Seuran hallituksessa.

Koulutus ja tutkimus

Kehittämisasiantuntija Hanna Häkkinen tietää ja tuntee alan koulutus- ja kehittämistarpeet. Hän vastaa liiton järjestämästä täydennyskoulutuksesta ja on kolmen vuoden välein järjestettävän Fysioterapia & Kuntoutus -tapahtuman pääorganisaattori. Jos sinulla on kysyttävää alan tutkimuksesta, soita Hannalle.

Yrittäjyys

Kuusankoskelaisella kehittämisasiantuntijalla, Jarmo Mäkelällä, on pitkä ja asiantunteva kokemus lääkäri – ja fysioterapiapalveluja tuottavan alan yrittäjänä. Jarmo tuntee terveysalan yrittämisen erityispiirteet ja vaatimukset. Hän on itse oikeutettuna mukana myös liiton yrittäjätoimikunnassa ja Akavan Elinkeinopoliittisessa toimikunnassa.

Viestintä ja Fysioterapia-lehti

Fysioterapia-lehti on ainoa Suomessa ilmestyvä fysioterapia-alan ammattijulkaisu. Sen päätoimittaja Saija Suomisella on hyvä tuntuma koko fysioterapia-alan meneillä oleviin uudistuksiin valtakunnallisesti. Lehtihän käsittelee fysioterapian eri osa-alueita, kuntoutusta, liikuntaa ja yleistä terveydenhuoltoa. Lehdessä julkaistaan myös koti- ja ulkomaisia fysioterapia-alan tutkimuksia. Saija on aktiivisesti mukana myös Helsingin Seudun Journalistien hallituksessa.

Toki me viestinnän ammattilaiset, viestintäassistentti Krista Alm ja viestinnän suunnittelija Anne-Maj Aunula, autamme sinua myös muissa mahdollisissa kysymyksissä.

Liitossa on yli 8000 alan asiantuntijaa jäsenenä. On eri osaamisalueiden tutkijoita ja kliinisen työn taitajia. Me autamme löytämään etsimääsi.

Seuraa meitä:

» twitter.com/fysioterapeutit
» facebook.com/suomenfysioterapeutit
» youtube.com/c/SuomenFysioterapeutitRy/

Tiedotteet

Logo ja graafinen ohjeistus