eAsiointi

Loma-asunnot ja matkailu

A-lomat ja Holiday Club tarjoavat liiton jäsenille edullista loma-asumista.

Edut Member+ -palvelusta

Akavalaisten liittojen yhteisen Member+ -verkkopalvelun kautta käytettävissäsi on tällä hetkellä 15 lomahuoneistoa, 33 hotellia ja lähes 4000 hostellia Suomessa sekä ulkomailla. Ja nämä kaikki jäsenhinnoin!

A-lomien lomahuoneistojen lisäksi edullista majoitusta tarjoavat hotelliketjuista Omena-hotellit, Finlandia Hotels sekä Prime Hotels. Yksittäisinä erittäin kiinnostavina vierailukohteina löydät Hotelli Pariisin Villen Porvoosta, Hotelli Lasaretin Oulusta sekä Tahko Spa Hotel:n hulppeat apartment-huoneistot Nilsiän Tahkolta. Eksotiikkaa hakeville löytyy Helsingin keskustasta Kauppatorin rannasta hotellilaiva Nikolai II. Näiden lisäksi palvelussa on kampanjaluonteisesti myös muita kiinnostavia majoitustarjoajia.

Mikäli hostellit ovat enemmän sinun juttusi, suosittelemme hyödyntämään hostellijärjestön korttiedun.

Tutustu kaikkeen jäsenetutarjontaan osoitteessa www.memberplus.fi. Suosittelemme rekisteröitymään palveluun, koska vain siten näet kaikki sinulle kuuluvat edut ja palvelut. Rekisteröityminen ei sido sinua mihinkään, ja kaikki tarjolla olevat edut ovat osa liittomme jäsenetutarjontaa.

» www.memberplus.fi

Holiday Club

Suomen Fysioterapeuttien jäsenenä voit majoittua erikoishinnalla Holida Clubin lomakohteisiin Suomessa. Tarjolla on kuuden kylpyläkohteen lisäksi 16 muuta loma-asuntokohdetta. Tasokkaista ja erittäin hyvin varustelluista lomahuoneistoista löytyy tilaa isollekin perheelle.

Vuokrahintoihin sisältyy siivous, liinavaatteiden vaihto ja alv. Lisäksi voit ostaa kylpylälippuja 50 % alennuksella Holiday Clubin verkkokaupasta tai hotellin vastaanotosta.

Varausohjeet ja verkkokaupan tunnukset löydät alta kirjauduttuasi ensin jäsentunnuksillasi.

» www.holidayclub.fi