Step2Fit

Step2Fit on moderni, tehokas ja asiakasystävällinen työkalu hyvinvointialan ammattilaisille. Sen avulla rakennat asiakkaallesi yksilöllisen harjoitusohjelman ja seuraat harjoittelun edistymistä sekä pidät yhteyttä asiakkaaseesi suojatussa ympäristössä.

Mikäli tarjoat asiakkaallesi ravintovalmennusta, luot työkalun avulla helposti ja nopeasti myös monipuoliset ravinto-ohjelmat. Sovelluksen alustalta löydät Finelin tietokannan, jonka avulla laadit herkullisia reseptejä asiakkaidesi käyttöön.

Step2Fit-työkalun avulla hallinnoit asiakkaasi fysioterapiaprosessia yhdessä paikassa, teet työstäsi tehokkaampaa ja fysioterapiasta asiakasystävällisempää. Parannat ja tehostat myös koko yrityksesi tiimin toimintaa työkalumme avulla. Ota askel parempaan fysioterapiaan!

Suomen lisäksi työkalu on käännetty englanniksi, ruotsiksi ja norjaksi. Työkalumme käyttäjiä löytyy tällä hetkellä Suomesta, Ruotsista ja Norjasta.

Suomen Fysioterapeuttien jäsenetuhinnat:

Itsenäinen toimija:
99 €/6 kk (ei rajoituksia)

Fysioterapia yritys (monta toimijaa), yritystunnukset + valmentajatunnukset kaikille:
149 €/6 kk (ei rajoituksia)

Tutustu ja tilaa: www.step2.fit (käytä hankkiessasi koodia, jonka näet tämän sivun alaosassa kirjauduttuasi ensin sivustolle jäsentunnuksillasi)

Kysy lisää: emilia@step2.fit tai jani@step2.fit