Liity jäseneksi
eAsiointi

Neurologinen kuntoutuja ja lantionpohja

Aika 01.10.2022
Paikka Hämeenlinna
Koulutuksen järjestäjä Sanfy ry

Koulutus sisältää perustietoa neurologisen kuntoutujan lantionpohjan tyypillisimmistä toimintahäiriöistä, lantionpohjan tutkimisesta (vaatteet päällä), käydään läpi puheeksi ottamisen mallia ja kuinka voisi toteuttaa mm. ohjausta ja neuvontaa. Varustaudu koulutukseen mukavalla ja väljällä vaatetuksella.

Aika: lauantai 1.10.2022 klo 8:30-16:00

Paikka: Kanta-Hämeen keskussairaala, Ahvenistontie 20, Hämeenlinna, fysiatrian yksikkö, 1. krs.

Koulutuksen järjestäjä: Sanfy ry

Kouluttajat: Valpuri Seikkula, fysioterapeutti, YAMK AMO, VSSHP/Tyks asiantuntijapalvelut, Aura Klinikka, Suomen Lantionpohjan fysioterapeutit ry puheenjohtaja. Toisena kouluttajana on Miia Sallinen, fysioterapeutti, seksuaalineuvoja, PSHP/ Tays/fysiatrian yksikkö/PFY2.

Osallistujamäärä: max. 25 hköä

Hinta: 200 €, johon sisältyvät kahvit ja lounas.

Koulutukseen voivat osallistua Sanfy ry:n ja Suomen Lantionpohjan fysioterapeutit ry:n jäsenet. Ilmoittautumisen yhteydessä on mainittava osallistujan koko nimi, yhteystiedot ja syntymäaika jäsenyyden tarkistamista varten, puhelinnumero ja laskutusosoite.

Sitovat ilmoittautumiset 2.9.2022 mennessä Evention kautta, linkki ilmoittautumiseen https://www.sanfy.net/koulutukset/

Tiedustelu: paivi.roisko@khshp.fi, puhelin 03-629 3147 (työ) tai puh. 0500-539 540 (koti), jätä tekstiviesti tarvittaessa.

Ilmoita 2.9.2022 mennessä mahdolliset erityisruokavaliot sähköpostilla paivi.roisko@khshp.fi.

Peruutusehdot: Mikäli joudut peruuttamaan koulutuksen ilmoittautumisajan jälkeen, sinulta peritään 25 % koulutusmaksusta. Jos osallistuja ei ilmoita peruutuksesta eikä saavu koulutukseen, peritään koko koulutusmaksu. Ainoa pätevä syy, jolloin koulutusmaksua ei peritä on sairaus, josta on lääkärintodistus. Jos koulutukseen hakenut peruu ilmoittautumisen, niin tilalle otetaan seuraava jonossa oleva (työtoveri ei voi tulla tilalle, jos jonoa on).